نانوایی های غیر مجاز در اهواز باید ساماندهی شوند

دریافت خبر : شنبه 01 مهر 1396 ساعت 11:51

نانوایی  های غیر مجاز در اهواز باید ساماندهی شوند
رییس سازمان صنعت معدن و تجارت خوزستان گفت: واحدهای نانوایی غیر مجاز در شهرستان اهواز باید ساماندهی شوند. نورالله حسن زاده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 150 واحد صنفی نانوایی غیر مجاز در سطح شهر اهواز وجود دارد که باید همه این واحدهای غیر مجاز ساماندهی شود تا شاهد کاهش مشکلات و پخت نان با کیفیت تری در این شهرستان باشیم. وی افزود: علی رغم نظارت های ویژه که در بحث پخت نان در استان انجام می گیرد هنوز با استانداردهای تعریف شده در کشور فاصله داریم و استان خوزستان از نظر کیفیت نان در جایگاه مناسبی قرار ندارد. رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تصریح کرد: در خصوص پخت نان با کیفیت در خوزستان با استاندارد های مدنظر فاصله داریم که در این زمینه می بایست واحدهای نانوایی استانداردهای تعریف شده و الزامات بهداشتی را رعایت کنند. حسن زاده با بیان این که احداث مجتمع های نان را در اهواز یکی از راهکارهای تولید نان با کیفیت در این شهرستان است، عنوان کرد: سرمایه گذاری و ساماندهی مجتمع های نانوایی سنتی یکی از راه هایی اس ...

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: واحدهای نانوایی غیر مجاز در شهرستان اهواز باید ساماندهی شوند.

نورالله حسن زاده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا – منطقه خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 150 واحد صنفی نانوایی غیر مجاز در سطح شهر اهواز وجود دارد که باید همه این واحدهای غیر مجاز ساماندهی شود تا شاهد کاهش مشکلات و پخت نان با کیفیت تری در این شهرستان باشیم.

وی افزود: علی رغم نظارت های ویژه که در بحث پخت نان در استان انجام می گیرد هنوز با استانداردهای تعریف شده در کشور فاصله داریم و استان خوزستان از نظر کیفیت نان در جایگاه مناسبی قرار ندارد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خوزستان تصریح کرد: در خصوص پخت نان با کیفیت در خوزستان با استاندارد های مدنظر فاصله داریم که در این زمینه می بایست واحدهای نانوایی استانداردهای تعریف شده و الزامات بهداشتی را رعایت کنند.

حسن زاده با بیان این که احداث مجتمع های نان را در اهواز یکی از راهکارهای تولید نان با کیفیت در این شهرستان است، عنوان کرد: سرمایه گذاری و ساماندهی مجتمع های نانوایی سنتی یکی از راه هایی است که می تواند به پخت نان با کیفیت کمک شایانی کند.

وی ادامه داد: رعایت اصول و الزامات اولیه بهداشتی جهت پخت نان در نانوایی ها از دیگر عواملی است که بر روی کیفیت، بهداشت و نرخ نان تاثیرگذار خواهد بود و نقش موثری در این زمینه خواهد داشت.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این زمینه و با توجه به وجود واحدهای نانوایی غیرمجاز در شهرستان اهواز، این واحدها باید هرچه سریعتر ساماندهی شود تا شاهد پخت نان با کیفیت تری در ...

اخبار پیشنهادی:
    نانوایی  های غیر مجاز در اهواز باید ساماندهی شوند
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار استانهابستن

    مشاهده همه اخباراخبار استانها ←

    آخرین اخبار ایسنا بستن

    مشاهده همه اخباراخبار ایسنا←