در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت به و آلو را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، به یکی از میوه های خوش عطر با خواص فوق العاده هست که معمولاً توی پاییز و زمستون فراوون میشه و ما میتونیم ازش بهره مند بشیم.
همونطور که خیلی از میوه های بومی کشور عزیزمون به یک منطقه خاص مربوط هستند، به هم از این قضیه مستثنی نیست و ظاهراً به اصفهانی معروف تر هست. امروز با هم طرز تهیه این خورشت خوشمزه با ورژن اصفهانیش رو تجربه کنیم. برای دیدن مراحل پخت این خورشت به خوش عطر و خوشمزه ادامه این مطلب رو دنبال کنین.
مواد لازم
گوشت گوسفندی خرد شده ۴۰۰ گرم
به بزرگ ۲ عدد
پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد
آلو بخارا ۱۵ تا ۲۰ عدد
شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
کره ۳۰ گرم
آبلیمو تازه ۱ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه:
قبل از شروع باید بگم، این نوع خورش به هم به صورت کاملاً شیرین و هم به صورت ملس (ترش و شیرین) درست میشه. قبلاً این خورش همراه نون خورده می شده، ولی الآن در کنار چلو هم سرو میشه و خیلی هم پرطرفداره. برای شروع پیازی رو که به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت می دیم تا سبک و نرم بشه.
سپس گوشت رو اضافه می کنیم و همراه با پیاز تفت میدیم تا رنگش تغییر پیدا کنه و لایه روی گوشت منسجم بشه.
سپس کمی زردچوبه و فلفل رو به گوشت و پیاز تفت خورده اضافه می کنیم و خوب مخلوطشون می کنیم.
سپس مقداری آب در حدی که روی گوشت ها رو با فاصله یک بند انگشت بگیره می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشه یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشه. درب قابلمه رو روش قرار میدیم و اجازه میدیم تا گوشت ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار