آشنایی با روش تهیه ی سیب زمینی کبابی دو بار پخته شده

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 21:48
آشنایی با روش تهیه ی سیب زمینی کبابی دو بار پخته شده
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک سینی فر روی طبقه پایینی فر قرار دهید.

مواد اولیه:
سیب زمینی 4 عدد
روغن هسته انگور به مقدار کافی
نمک به مقدار کافی
پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
کرفس خرد شده 1/4 پیمانه
فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
سیر له شده 1 حبه
گل کلم کوچک 2 پیمانه
نخود پخته شده 1 پیمانه
عصاره سبزیجات 1/2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1/2 پیمانه
جعفری خرد شده دلخواه
فلفل سیاه به مقدار کافی
روش تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. یک سینی فر روی طبقه پایینی فر قرار دهید.
سیب زمینی ها را بشویید و با اسکاچ زبر تمیزی روی پوست آنها بکشید تا صاف شوند. سپس آنها را خشک کنید و با چنگال روی آنها چند سوراخ کوچک ایجاد کنید. دور تا دور سیب زمینی ها روغن هسته انگور بمالید و آنها را مستقیم روی سینی فر قرار دهید. اجازه بدهید ۱ تا ۱ و نیم ساعت در فر باقی بمانند تا نرم شوند و پوست آنها تقریبا برشته شود.
تا سیب زمینی ها در فر پخته می شوند، مواد داخلی را تهیه کنید. تابه عمیق یا قابلمه ای را روی شعله متوسط داغ کنید. یک قاشق روغن هسته انگور داخل تابه بریزید و پیازچه ها را به مدت ۴ دقیقه در روغن تفت بدهید. سپس کرفس را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت بدهید. حال، فلفل قرمز و سیر له شده را اضافه کنید و با آنها مخلوط نمایید.
گل کلم و نخود را هم اضافه کنید و هم بزنید. عصاره سبزیجات و رب گوجه را هم اضافه کنید و مخلوط نمایید. به مقدار کافی نمک و فلفل اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه درب تابه را بگذارید تا گل کلم ها نرم شوند. سپس تابه را از روی شعله بردارید.
وقتی سیب زمینی ها پخته و به اندازه کافی خنک شدند آنها را از وسط نصف کنید. روی یک سینی فر کاغذ روغنی بکشید و سیب زمینی های نصف شده را روی آنها بچینید. یک قاشق ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@