رعایت اعتدال در مصرف شیرنی و آجیل

دریافت خبر : یکشنبه 27 اسفند 1396 ساعت 13:19
رعایت اعتدال در مصرف شیرنی و آجیل

سلامت نیوز :مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مردم خواست در ایام نوروز مراقب تغییر رفتارهای غذایی در میهمانی ها و سفرها باشن.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس، زهرا عبداللهی گفت: ایام نوروز باستانی فرصتی برای بها دادن، به سنن و رسوم گذشتگان است. طبعا رعایت آیین و رسوم مربوط به این روزها ممکن است بر وعده های غذایی، مقدار و نوع غذایی مصرفی اثر قابل ملاحظه ای داشته باشد.
این متخصص تغذیه افزود: همچنین برخی عزم سفر می کنند که از طبیعت زیبای بهار و دیدار آشنایان ساکن دیگر نقاط بهره ببرند. در سفر به ناچار تغییراتی در رفتار های غذایی رخ می دهد. عدم توجه کافی به نوع، کیفیت، مقدار و نحوه مصرف غذا در این ایام می تواند به سلامتی شما لطمه بزند.
وی بیان داشت: درمصرف شیرنی و آجیل اعتدال را رعایت کنید. درایام نوروز و حتی در طول سفر های نوروزی مصرف شیرینی، شکلات و آجیل بسیار متداول است و با زیاده روی در مصرف آنها مقدار زیادی کالری وارد بدن می شود که نتیجه آن چاقی و اضافه وزن است. با رعایت نکاتی می توان هم از خوردن شیرنی و آجیل لذت برد و هم مشکلات سلامتی بدلیل افراط در مصرف آنها را کاهش داد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: از جمله اینکه بجای شیرینی های بزرگ حاوی مربا، ‍‍ژله و خامه، از شیرینی های ساده و خشک در اندازه کوچک که کالری کمتری دارند استفاده کنید. مواد قندی و نشاسته ای به آسانی تبدیل به چربی شده و در بدن ذخیره می شوند و ایجاد چاقی می کنند. همچنین باعث افزایش چربی های نامطلوب خون شده که در نهایت سلامت قلب و عروق را مختل می کند.
عبداللهی گفت: آجیل ها شامل انواع مغزها از قبیل بادام، ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار سلامت نیوز

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@