کمرنگ شدن آجیل از سفره مردم

دریافت خبر : جمعه ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۸:۵
آجیل فروشان در آستانه شب عید انتظار دارند هر روز بازارشان داغ و داغ تر شود اما افزایش سه تا چهار برابری قیمت ها، امیدواری آنها را کم فروغ کرده است.

آفتاب نیوز :
یکی از رسوم دیرین ایرانیان در ایام نوروز، پذیرایی از مهمانان با شیرینی و آجیل است؛ با این حال، چند سالی است که در روزهای پایانی سال قیمت آجیل همچون دیگر اقلام مورد نیاز خانوارها افزایش و به تناسب آن، تقاضا برای خرید کاهش می یابد.
سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران، قیمت هر کیلوگرم پسته «کله قوچی» درجه یک را 175 هزار تومان و هر کیلوگرم پسته «کله قوچی» درجه دو را 165 هزار تومان قیمت گذاری کرده ؛ این سازمان برای یک کیلوگرم پسته «کله فندقی» درجه یک 155 هزار تومان و درجه دو 145 هزار تومان قیمت تعیین کرده است.
بر اساس این نرخ نامه، بهای هر کیلوگرم پسته «اکبری» درجه یک و دو به ترتیب 180 و 170 هزار تومان و هر کیلوگرم پسته «احمدآقایی» درجه یک و دو به ترتیب 170 و 160 هزار تومان تعیین شده است.
سازمان میادین میوه و تره بار، قیمت هر کیلو تخمه جابانی (ژاپنی) شور درجه یک را 30 هزار تومان و درجه دو را 25 هزار تومان مشخص کرده است؛ در این نرخ نامه، تخمه جابانی ممتاز درجه یک، 39 هزار و 500 تومان و درجه دو نیز 34 هزار و 500 تومان مشخص شده است. 
علاوه بر این، هر کیلوگرم تخمه کدوی مشهدی درجه یک و دو به ترتیب 45 و 41 هزار تومان و هر کیلوگرم تخمه کدوی گوشتی درجه یک 51 هزار تومان و درجه دو نیز 47 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
برابر نرخ نامه اعلامی میادین میوه و تره بار تهران، بهای هر کیلوگرم مغز فندق خام درجه یک 149 هزار تومان و درجه دو 142 هزار تومان قیمت گذاری شده؛ هر کیلوگرم فندق با پوست درجه یک 76 هزار تومان و درجه دو 68 هزار تومان تعیین شده است.
سازمان میادین میوه و تره بار تهران، قیمت هر کیلوگرم بادام زمینی درجه یک و دو ...

[ مشاهده متن کامل کمرنگ شدن آجیل از سفره مردم آفتاب نیوز ]