چگونه در سفر های نوروزی بیمار و مسموم نشویم؟

دریافت خبر : شنبه 19 اسفند 1396 ساعت 13:31
چگونه در سفر های نوروزی بیمار و مسموم نشویم؟
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی درباره بهداشت فردی و نحوه نگهداری مواد غذایی در نوروز توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز ، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: بیشترین تخلفاتی که در سال های گذشته دیده شد، در زمینه بهداشت فردی و نحوه نگهداری مواد غذایی بود. بر همین اساس امسال در دستورالعمل مان تاکید کردیم که بازرسان به این موضوعات بویژه در بحث بهداشت و ایمنی مواد غذایی، توجه ویژه داشته باشند.
سید رضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت بیان کرد: طرح نوروزی وزارت بهداشت در زمینه نظارت بر بهداشت اماکن عمومی و رستوران هاهرساله صورت می گیرد، البته در طی سال نیز به طور مستمر در ساعات اداری و غیر اداری همکاران در سرتاسر کشور به این نظارت ها مشغول هستند اما در ایام خاص مانند نوروز، محرم، ماه رمضان و... تشدید فعالیت در این خصوص صورت می گیرد.
وی ادامه داد: با نزدیک شدن به ایام نوروز، این نظارت ها در قالب مدیریت مهندسی بهداشت عمومی در سلامت نوروزی انجام می شود. به طور معمول، بازرسی ها در ساعات اداری صورت می گیرد اما در این ایام در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل را نیز همکاران مشغول به کار هستند. این طرح از 15 اسفند ماه آغاز شده و تا 15 فروردین ادامه دارد.
غلامی 1240 تیم بازرسی و نظارتی را در ساعات غیر اداری و تعطیل مشغول فعالیت اعلام کرد و گفت: نظارت در برخی از شهرستان ها و مراکز استان های زیارتی مانند مشهد و قم به علاوه مراکز تفریحی و گردشگریمانند استان های ساحلی جنوبی و شمالی کشور بیشتر و شدیدتر است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز محیط و کار خاطرنشان کرد: اولویت کار وزارت بهداشت نظارت ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار جام نیوز

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@