اسید های چرب امگا ۳ مانع پیشرفت سرطان

دریافت خبر : سه‌شنبه 26 تیر 1397 ساعت 4:52
نتایج یک بررسی نشان داده است، اسید های چرب امگا ۳ در رژیم غذایی، از افراد به میزان قابل توجهی در برابر رشد سرطان محافظت می کند.

به گفته محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا، دو نوع اسید های چرب امگا ۳ در روغن ماهی موسوم به EPA و DHA وجود دارد و سومین نوع آن گیاهی است.
در بررسی آن ها تاثیر این سه نوع اسید چرب امگا ۳ در رشد تومور سرطان در موش ها مورد مقایسه قرار گرفت و آن ها دریافتند، مصرف اسید های چرب امگا ۳ با کاهش ۶۰ تا ۷۰ درصدی در بزرگی تومور ها و کاهش ۳۰ درصدی در تعداد تومور ها همراه است.
پژوهشگران آمریکایی باور دارند، اسید های چرب امگا ۳ به دلیل خاصیت ضد التهابی منجر به کاهش ریسک ابتلا به سرطان می شوند.
محققان تأکید می کنند، بهترین راه برای تامین این اسید های چرب خوردن ماهی هایی ست که گوشت تیره رنگی دارند و به ماهی آب های سرد معروفند؛ بارزترین نمونه این ماهی ها سالمون است.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@