دستورهای غذایی برای پیشگیری از سرطان روده

دریافت خبر : یکشنبه 23 اردیبهشت 1397 ساعت 15:31

سلامت نیوز : یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان روده، داشتن بیماری کرون است. با بیماری کرون دستگاه گوارش دچار التهاب می شود. این التهاب عمدتا قسمت پایین روده کوچک را تحت تاثیر قرار می دهد اما می تواند هر نقطه از دستگاه گوارش از جمله روده بزرگ را نیز متاثر کند. همین التهاب خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت از menshealth، سرطان روده بزرگ به هر حال، دومین علت اصلی مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده است اما اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود، می تواند قابل درمان باشد. در واقع کولونوسکوپی می تواند خطر مرگ ناشی از سرطان کولورکتال را ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش دهد.
در اینجا سالم ترین غذاها برای کمک به پیشگیری از سرطان کولون یا بیماری کرون پیشنهاد شده است:
توت ها:
هنگامی که پای میوه ها و غذاهایی در میان باشد که به جلوگیری از سرطان روده بزرگ کمک می کنند، خانواده توت ها یکی از دلپذیرترین گزینه ها است. بلوبری، تمشک قرمز و کرنبری سرشار از آنتی اکسیدانی به نام تروستیلبن هستند که خواص ضدسرطان آن شناخته شده است.
تخم کتان:
تخم کتان حاوی اسید های چرب امگا۳ است. از میان فواید بسیاری که این اسیدها ی چرب برای سیستم ایمنی بدن ما دارند، پیشگیری از تکثیر تومورهای سرطانی است.
کلم ها:
غذاهای گیاهی حاوی ترکیبات شیمیاییِ فیتونوترینت ها یا همان مواد مغذی گیاهی هستند. این مواد مغذی فواید متعددی دارند که یکی از آنها جلوگیری از پیشرفت سرطان روده بزرگ است. نمونه های خوب این غذاهای گیاهی، کلمهایی مانند گل کلم و کلم بروکلی است.
برنج قهوه ای:
بر اساس یک مطالعه در مورد تغذیه و سرطان، مشخص شده در ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@