فواید و خطرات سلامت مصرف چغندر

دریافت خبر : سه‌شنبه 25 مهر 1396 ساعت 7:45

فواید و خطرات سلامت مصرف چغندر

پول نیوز - چغندر حاوی سطوح بالای عوامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، که مطالعات نشان داده اند ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان کمک کنند.
چغندر سرشار از مواد مغذی سالم است، که از آن جمله می توان به پنج ویتامین ضروری، کلسیم، آهن، پتاسیم، و پروتئین اشاره کرد. اما این ماده غذایی می تواند عوارض جانبی شگفت انگیزی نیز داشته باشد.
به گزارش "ریدرز دایجست"، چغندر از جمله سبزیجاتی است که می توانید با مد نظر قرار دادن برخی ملاحاظات آن را به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم مد نظر قرار دهید.

مبارزه با سرطان
چغندر حاوی سطوح بالای عوامل آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، که مطالعات نشان داده اند ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی انواع سرطان کمک کنند. چغندر رنگ قرمز خود را مدیون یک رنگدانه گیاهی به نام بتاسیانین است، که برخی مطالعات اولیه نشان داده اند ممکن است از سلول ها در برابر عوامل سرطان زای مضر محافظت کند. همچنین، سطوح بالای فیبری منحصر به فرد که در چغندر یافت می شود، با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ پیوند خورده است. به گفته دکتر محمت آز، افزودن یک چهارم فنجان چغندر به رژیم غذایی روزانه می تواند خطر ابتلا به سرطان کلیه را کاهش دهد.

کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی
چغندر منبع خوبی برای فولات و بتائین است. این مواد مغذی به همراه هم عمل کرده و در کاهش سطوح هوموسیستئین خون که می تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را در نتیجه شکل گیری التهاب و آسیب رساندن به شریان ها افزایش دهد، نقش داشته باشند.
تقویت سلامت چشم
برگ های چغندر منبع خوبی برای لوتئین است. این آنتی ...

اخبار پیشنهادی:
    فواید و خطرات سلامت مصرف چغندر
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار عمومیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

    آخرین اخبار پول نیوز بستن

    مشاهده همه اخباراخبار پول نیوز←