پیشنهاد های طب سنتی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان

جام جم آنلاین پنج شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۲
روزه داری باعث ایجاد خشکی در بدن می شود و به دلیل غلبه خشکی، به تامین رطوبت بدن باید توجه شود. در این شرایط افرادی که مزاج گرم و تر یا سرد و تر دارند، کمتر تحت تاثیر خشکی ناشی از روزه داری هستند.

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، روزه داری فرصت خوبی برای پاکسازی بدن و حفظ سلامت است؛ البته مشروط بر اینکه به اصول تغذیه صحیح و تامین نیاز های بدن توجه کنید. یکی از مهمترین مسائل مربوط به روزه داری، خشکی و کاهش رطوبت بدن است که با افزایش طول روز و گرم شدن هوا بیشتر می شود. در ادامه توضیحات معصومه السادات کابلی فرشچی، دکترای طب سنتی ایرانی را در این باره آورده ایم:
غلبه خشکی
به طور کلی روزه داری باعث ایجاد خشکی در بدن می شود و به دلیل غلبه خشکی، به تامین رطوبت بدن باید توجه شود. در این شرایط افرادی که مزاج گرم و تر یا سرد و تر دارند، کمتر تحت تاثیر خشکی ناشی از روزه داری هستند، اما افراد دارای مزاج گرم و خشک یا سرد و خشک بیشتر متاثر می شوند. لازم است روزه داران برای تامین رطوبت مورد نیاز بدن به چند نکته مهم توجه کنند: از مصرف مواد غذایی به شدت خشک از جمله ادویه پرهیز یا کمتر مصرف کنند. امروزه استفاده از ادویه ای مانند فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، زردچوبه و نمک کاربرد دارد. در حالی که ادویه در واقع داروست و نباید در مصرف آن ها افراط کرد.
بهترین منابع تامین کننده رطوبت بدن
مصرف رطوبت بخش ها، از دیدگاه طب سنتی مهم است. شیر و لبنیات جزو بهترین منابع تامین رطوبت بدن محسوب و افرادی که هنگام مصرف دچار مشکل می شوند، بهتر است از فرآورده های شیر مانند شیربرنج و فرنی استفاده کنند. شیربرنج یکی از بهترین خوراکی های توصیه شده برای افراد لاغر با مزاج خشک خواهد بود.
اشتباه نوشیدن آب زیاد در وعده سحری!
یکی از اشتباهات رایج این است که در وعده سحری تنها آب به مقدار فراوان نوشیده می شود. در حالی که آب به سرعت دفع می شود و موجب ...