آغاز طرح نظارت و بازرسی ویژه ماه مبارک رمضان در استان

دریافت خبر : شنبه 29 اردیبهشت 1397 ساعت 20:50

آغاز طرح نظارت و بازرسی ویژه ماه مبارک رمضان در استان

به گزارشخبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان شروع و تا پایان این ماه ادامه دارد بر نحوه عرضه و کیفیت فرآورده های غذایی قابل عرضه در رستورانها ،فروشگاه های کوچک و بزرگ و شیرینی فروشی های استان نظارت می شود.
معاون فنی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان گفت :بیش از 20 بازرس با کمک بازرسانی از شرکتهای بخش خصوصی دارای مجوز از این اداره ،نحوه عرضه 15 قلم کالای مورد نیاز وپرمصرف مردم در این ماه از جمله چای ،شکر ،قند ،روغن ،پنیر ،کره ،زولبیا و بامیه ،کشک مایع ،شیر، زعفران ،پیاز و سیر سرخ شده را کنترل و نظارت می کنند .
موسویان با بیان اینکه در این طرح با تخلفاتی همچون نداشتن نشان استاندارد و یا جعل آن برخورد می شود افزود :متخلفان با تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند .
وی گفت :مردم می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف علاوه بر مراجعه حضوری به این اداره شکایات خود را با شماره تلفن 1517 و یا از طریق سامانه پیامکی 10001517 گزارش دهند.

اخبار پیشنهادی:
    آغاز طرح نظارت و بازرسی ویژه ماه مبارک رمضان در استان
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار استانهابستن

    مشاهده همه اخباراخبار استانها ←

    آخرین اخبار واحد مرکزی خبر بستن

    مشاهده همه اخباراخبار واحد مرکزی خبر←