آشنایی با روش تهیه ی دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 21:18
آشنایی با روش تهیه ی دمنوش گل گاوزبان و سنبل الطیب
تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید.

مواد اولیه: گل گاوزبان ۴ قاشق غذاخوری
سنبل الطیب ۱ قاشق مرباخوری
لیمو عمانی ۱ عدد
آب سرد ۲ لیوان
روش تهیه: تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید. آن را روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد. برای صرف دمنوش آن را از صافی رد کنید.
در صورت تمایل می توانید از آب جوش استفاده کنید و دمنوش را همانند چای سیاه دم کنید.
آن را با مواد شیرین طبیعی مانند خرما، توت خشک و یا عسل میل کنید. همچنین می توانید در هنگام نوشیدن چند قطره آب لیموی تازه در آن بچکانید. منبع: آشپزباشی

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
  • سیارات فراخورشیدی

    تبیان |
  • موتور جستجوی گوگل

    تبیان |
  • نشانه های بیماری هماچوری در کودکان

    تبیان |
  • 6 عادتی که قلبتان را بیمار می کند

    تبیان |
  • سخت ترین آزمایش ابراهیم نبی چه بود؟/ آیا آزمایش الهی برای همه یکسان است؟

    تبیان |
  • عید قربان، تمرین شهادت و قربانی شدن برای خدا

    تبیان |
  • 5 نکته مهم پیرامون فلسفه عید قربان

    تبیان |
  • چرا باید این همه حیوان در روز قربان ذبح شوند؟

    تبیان |
  • ادای دینِ یک پزشک به جنگ

    تبیان |
  • آیا آمریکا با انقلاب اسلامی همراهی کرد؟

    تبیان |
  • چطور جاهایی که دسترسی سختی دارند را تمیز کنیم؟

    تبیان |
  • قانون حمایت از خانواده چیست؟

    تبیان |
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@