بررسی های محققان دانشگاه کنکتیکات آمریکا نشان می دهد ید از جمله موادی است که با مصرف آن می توان ویروس کرونا را در بدن غیرفعال کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بیزینس لاین، ید جلوی انتشار ویروس کرونا در بدن را می گیرد و از جمله موادی است که مصرف آن برای حفظ سلامت در ایام شیوع ویروس کرونا بسیار مفید است.
محققان برای کسب اطمینان در این زمینه آزمایش هایی را بر روی سه گروه از افراد با میزان مصرف ید متفاوت انجام دادند و به این نتیجه رسیدند که ویروس کرونا در بدن افرادی که میزان ید بیشتری مصرف می کنند در ظرف ۱۵ ثانیه غیرفعال می شود.
آزمایش هایی در این زمینه بر روی الکل اتانول نیز انجام شده، اما نتایج حاصل از مصرف این ماده برای مقابله با ویروس کرونا امیدوارکننده نبوده است. کارآیی ید برای مقابله با ویروس های خطرناک دیگری از جمله سارس و مرس قبلاً ثابت شده بود.
ید در برخی انواع ماهی مانند ماهی کاد، ماست، میوه موز، شیر، پنیر چدار، تخم مرغ پخته، شاه میگو، سیب زمینی پخته، گوشت سینه پخته شده بوقلمون و آلوی خشک وجود دارد.

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار