دمنوش زرشک، نوشیدنی سرشار از ویتامین C

دریافت خبر : دوشنبه 13 شهریور 1396 ساعت 2:9

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: ویتامین c فراوان در دم کرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.«مریم نواب زاده» در گفتگو با ایسنا، در خصوص طبیعت دمنوش زرشک، اظهار کرد: از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.وی با اشاره به خواص این دمنوش افزود: دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، هم چنین این دمنوش برای درمان اسهال های خونی یا زخم روده، مناسب است.وی خاطرنشان کرد: به علت وجود ویتامین c فراوان در زرشک، دم کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.نواب زاده با بیان این که این دمنوش ادرارآور و خلط آور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود، تصریح کرد: دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون و منقبض کننده عروق است.وی ادامه داد: زرشک، تقویت کننده قلب و کبد است، صفراآور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار موثر است.این دستیار تخصص طب سنتی ایران تصریح کرد: زرشک، بی اشتهایی را برطرف می کند و فشارخون را کاهش می دهد.نواب زاده در خصوص موارد منع مصرف این دمنوش، افزود: بانوان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند.وی یادآور شد: میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده ها و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@