بررسی بخشی از خواص جوانه گندم

دریافت خبر : دوشنبه 28 اسفند 1396 ساعت 14:10
بررسی بخشی از خواص جوانه گندم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،مرکز اصفهان؛ جوانه گندم به علت داشتن ویتامین های گروه ب برای سلامتی و خون سازی و ترمیم موهای آسیب دیده بسیار مفید است .
در کشور ما از هزاران سال پیش مردم ایران استفاده از جوانه گندم را به عنوان یک آیین سنتی همواره در آغاز فصل بهار به شکل سمنو در سفره هفت سین لازم می دانستند .
زمانی که گندم جوانه می زند، فرایند جوانه زدن ویتامین ها، املاح و پروتئین ها به مقدار زیادی افزایش می یابد در شروع روند جوانه زدن، نشاسته موجود در دانه شکسته شده و به قندهای ساده ی گلوکز و ساکارز تبدیل می شود که این عمل به وسیله آنزیم آمیلاز صورت می گیرد.
گندم جوانه زده همچنین دارای ترکیباتی مانند ویتامین A،B1،B6،B12،E، اسید فولیک، کلسیم، فسفر، روی، ید، سلنیوم و منیزیم است.
محققان معتقدند مصرف روزانه جوانه گندم به رفع کم خوابی و تقویت حافظه کمک و از چروک شدن پوست پیشگیری می کند.
جوانه گندم و پیشگیری از سرطان روده
گندم جوانه زده به علت داشتن مقدار زیادی فیبر و آب ،باعث دفع کامل مدفوع وپیشگیری از بروزسرطان روده می شود. مصرف آن یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت بدن است.
جوانه گندم و تقویت عمومی بدن
در سنین بالا که بدن نیاز کمتری به انرژی دارد وبیشتربه پروتئین ها و ویتامین های گروه ب نیاز مند است می توان از جوانه گندم در سالاد، غذاهای روزمره، و حتی نوشیدنی ها استفاده کرد.
جوانه گندم و تقویت مو
جوانه گندم همچنین در ریزش مو و ترمیم موهای آسیب دیده نقش دارد. برای این منظور توصیه می شود هر روز 2 قاشق غذاخوری گندم جوانه زده مصرف کنید..
جوانه گندم و تقویت بینایی
از آنجایی که جذب ویتامین آ در روده انجام می پذیرد ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@