8 توصیه برای پرهیز از مسمومیت غذایی در تابستان

ایلنا پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۵:۶

هر ساله افراد بسیاری در جهان ابتلا به بیماری های ناشی از غذا که گاهی اوقات به نام مسمومیت های غذایی نیز شناخته می شوند را تجربه می کنند. خطر مواجهه با این شرایط در ماه های گرم سال هرچه بیشتر افزایش می یابد.
به گزارش عصر ایران به نقل از "تیست آو هوم"، با پیروی از توصیه هایی که در ادامه ارائه شده اند می توانید خطر مواجهه با مسمومیت غذایی را کاهش داده و در محدوده امن باقی بمانید.
تَرچاشنی خود را تند و تیز کنید
افزودن  سرکه  یا آبلیمو به ترچاشنی (Marinade) می تواند خطر مواجهه با مسمومیت غذایی ناشی از مصرف گوشت را کاهش دهد. به گفته، ملوین هانت، استاد علوم غذایی در دانشگاه ایالتی کانزاس، ترچاشنی های اسیدی به طور معمول رشد باکتری ها در گوشت را کاهش می دهند. گوشت را به خوبی در ترچاشنی غوطه ور سازید. همچنین، گوشت خوابانده شده در ترچاشنی را در یخچال و نه روی پیشخوان آشپزخانه نگهداری کنید. در شرایطی که گوشت مرغ و گوشت خورشتی خرد شده نباید بیشتر از دو روز در ترچاشنی نگهداری شوند، برش های کامل گوشت گاو و گوسفند را می توانید تا پنج روز در ترکیب نگهداری کنید.
درباره پخت گوشت به دما و نه رنگ توجه داشته باشید
برای اطمینان از پخت کافی تنها نباید به رنگ یا بافت برگرها توجه داشته باشید. در مطالعات اخیر نشان داده اند عواملی مانند چگونگی بسته بندی گوشت چرخ کرده گاو چگونه نیز می توانند بر رنگ گوشت هنگام پخت تاثیرگذار باشند. در برخی موارد گوشت پیش از این که به دمای ایمن برسد، قهوه ای رنگ می شود، و در برخی موارد بخش میانی گوشت پس از پخت کامل نیز همچنان صورتی باقی مانده باشد. دمای 160 درجه فارنهایت (71 درجه سلسیوس) برای پخت برگرها و ...

سرخط اخبار