رقیق کننده های طبیعی خون را بشناسید

دریافت خبر : یکشنبه 06 خرداد 1397 ساعت 18:34
رقیق کننده های طبیعی خون را بشناسید
اگر خون غلیظی دارید باید از عواقب آن بترسید. رقیق کردن طبیعی خون کار سختی نیست و آن را به راحتی می توان درمان کرد.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز ، اگر خون غلیظی دارید باید از عواقب آن بترسید. رقیق کردن طبیعی خون کار سختی نیست و آن را به راحتی می توان درمان کرد.رقیق کردن خون از جمله برنامه هایی است که اگر فردی خون غلیظ دارد باید حتما این کار را انجام دهد تا از سکته و بیماری های قلبی پیشگیری کند.
رقیق کردن خون اگر به صورت طبیعی باشد بهتر است. برای رقیق کردن طبیعی خون بهتر است با مواد غذایی آشنا شوید که این خاصیت را دارند تا خون را رقیق کنند. اگر نمی دانید برای رقیق کردن طبیعی خون چه بخوریم نگران نباشید، هر آنچه که درباره رقیق کردن طبیعی خون باید بدانید دراینجا نوشته شده است.
ماهی سالمون
اسید های چرب امگا-۳ موجود در گوشت ماهی سالمون به عنوان یک رقیق کننده خون عمل می کنند و در صورت مصرف منظم می تواند از تشکیل لخته های خون جلوگیری کند. هر هفته دو یا سه وعده ماهی سالمون مصرف کنید یا مصرف روزانه مکمل DHA را پس از مشورت با پزشک مد نظر قرار دهید.
سیر
سیر می تواند نقش مهمی در حفظ سلامت قلبی عروقی انسان داشته باشد، زیرا از ویژگی های رقیق کنندگی خون سود می برد، از این رو خطر حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد. مکمل های سیر در بازار موجود هستند، اما برای بهره مندی از تمام فواید این ماده غذایی بهتر است حبه های خام آن را مصرف کنید.
فلفل کاین
شما عملا می توانید اثر مصرف ادویه بر بهبود گردش خون را احساس کنید! مصرف فلفل کاین دمای بدن را اندکی افزایش می دهد، که دلیل تعریق انسان را توضیح می دهد، و به عنوان یک رگ گشا عمل می کند که باز شدن رگ های خونی و در نتیجه جریان بهتر و آزادانه خون در سراسر بدن را موجب می شود.
زنجبیل
پژوهش ها نشان داده اند که ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@