جشنواره طبخ ماهی قزل آلا در شهرکرد برگزارشد

دریافت خبر : چهار‌شنبه 23 اسفند 1396 ساعت 17:15
جشنواره طبخ ماهی قزل آلا در شهرکرد برگزارشد
شهرکرد- جشنواره طبخ ماهی قزل آلای رنگین کمان با حضور ۵۰ نفر در شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، جشنواره عرضه و طبخ ماهی قزل آلای رنگین کمان، با برپایی ۱۱ غرفه از اتحادیه تولید کنندگان آبزیان وکارخانجات استان و با حضور۵۰ نفر شرکت کننده برگزارشد.
مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در این جشنواره آشنایی خانواده ها با طبخ انواع ماهی، استفاده از پتانسیل های هنر آشپزی به منظور جلب ذائقه مردم، آشنایی شرکت کنندگان با فواید و مزایای ماهی و فعالیت های آبزی پروری را ازاهداف این جشنواره عنوان کرد و گفت: ارائه انواع غذاهای طبخ شده با ماهی توسط شرکت کنندگان، عرضه فرآورده های آبزی پروری تولید شده در استان و اجرای برنامه های شاد و مفرح از بخش های اصلی این جشنواره بود.
پرویز منصوری با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی در استان برای هر فرد هفت کیلوگرم در سال است، تصریح کرد: اطلاع نداشتن مردم از مزایای ماهی و تبلیغات کم در این زمینه موجب کاهش مصرف ماهی شده است که برگزاری چنین جشنواره هایی به دلیل اطلاع رسانی بالا، می تواند در افزایش سرانه مصرف ماهی هر خانوار کمک کند.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار خبرگزاری مهر

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@