۶ رقیق کننده طبیعی خون را بشناسید!

دریافت خبر : شنبه 04 آذر 1396 ساعت 0:32
۶ رقیق کننده طبیعی خون را بشناسید!

بدن شما از طریق لخته شدن خون، جریان خون را متوقف می کند و این روند آسیب های جدی سلامت را به همراه دارد. لخته شدن خون عامل اصلی ابتلا به سکته مغزی و حمله قلبی است. بخش تغذیه و آشپزی تبیان

رقیق شدن خون در این میان، می تواند به بازگرداندن جریان خون و جلوگیری از آسیب های عمده کمک کند. با این حال رقیق کننده های طبیعی خون فقط داروهای قوی تجویز شده نیستند بلکه برخی مواد غذایی نیز به طور طبیعی همین خاصیت را دارند:
سیر: سیر خاصیت رقیق کنندگی خون را دارد و مصرف آن به طور منظم باعث جلوگیری از لخته شدن خون می شود. البته با پزشکتان در مورد میزان مصرف سیر مشورت کنید. اگر شما از داروهای رقیق کننده خون استفاده می کنید. چون سیر می تواند با مصرف این داروها تداخل ایجاد کند.
روغن ماهی: سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که نه تنها به تقویت عملکرد مغز کمک می کند بلکه مشکلات جدی سلامت مانند سکته مغزی را نیز کاهش می دهد. اسیدهای چرب امگا ۳ همچنین با جلوگیری از ایجاد مواد تشکیل دهنده پلاکتی، باعث رقیق شدن خون می شود. اگر طرفدار طعم ماهی نیستید، مکمل های امگا ۳ را برای رقیق شدن خون روزانه مصرف کنید.
ویتامین ای: منجر به جلوگیری از تشکیل لخته خون و کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی می شود. ویتامین دی در طیف گسترده ای از مواد غذایی مانند بادام، دانه های کامل، آفتابگردان، تخم مرغ و آجیل یافت می شود. از مکمل های ویتامین دی نیز برای رقیق شدن خون می توان بهره برد.
زنجبیل: نه تنها منجر به کاهش التهاب گوارشی و کمک به رفع سوء هاضمه می شود، بلکه سالیسیلات موجود در آن، اسیدی است که می تواند منجر به کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی گردد. زنجبیل به ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار تبیان

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@