پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو با رعایت نکات بهداشتی

دریافت خبر : شنبه 15 اردیبهشت 1397 ساعت 18:14
پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو با رعایت نکات بهداشتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرگروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بر اساس گزارش ها از ابتدای امسال تاکنون تنها یک مورد تب کریمه کنگو گزارش و درمان شده است.
حسین فرامرزی افزود: در این خصوص هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و شهروندان می توانند با مراجعه به مراکز رسمی فرآورده های پروتیئنی خود را تهیه و استفاده کنند.
وی تصریح کرد: بیماری ویروسی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با گزش یک کنه از طریق حیوان منتقل می شود .
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه ضروری است مصرف کنندگان برای قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش استفاده کنند، افزود: برای اطمینان بیشتر شهروندان باید فرآورده های خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظر دامپزشکی خریداری کنند.
مدیرگروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: بیماری تب کریمه کنگو، بر روی لاشه دام هیچ گونه نشانه ای ندارد به همین منظور گوشت باید به مدت ۱۸ تا ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
فرامرزی بیان کرد: دل و جگر (آلایش خوراکی) باید به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری و سپس به مصرف برسد.
وی افزود: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بیشتر در آفریقا، بالکان، خاورمیانه و کشور های آسیای جنوبی دیده می شود و طیف وسیعی از حیوانات وحشی و حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و بز ناقل اصلی این ویروس هستند.
فرامرزی با بیان اینکه پرندگان اغلب نسبت به ویروس مقاوم هستند، اظهارداشت: شیوع این بیماری در شترمرغ و کشتارگاه های مرغ در آفریقا نیز دیده شده است.
مدیرگروه بیماری های واگیر دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دوره نهفته بیماری بسته به عمق نیش کنه متفاوت است و ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@