توصیه های بهداشت غذایی در ماه مبارک رمضان

دریافت خبر : دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 ساعت 9:17
توصیه های بهداشت غذایی در ماه مبارک رمضان

سرویس جامعه -
حمیدرضا گلزاری افزود: به منظور پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا و افزایش فعالیت های خاص از قبیل تهیه و فروش زولبیا و بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش، حلیم و همچنین برگزاری مجالس افطاری شهروندان و متصدیان مراکز تهیه و توزیع این نوع مواد غذایی یک سری نکات بهداشتی را رعایت کنند.
به گزارش تجارت نیوز ، وی اظهار داشت: باید شیرینی ها از جمله زولبیا و بامیه از مراکز مجاز خریداری شده و از خرید از مراکز و محل های غیرمجاز و دستفروشان خودداری کرد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان افزود: هنگام خرید این محصولات باید توجه کرد متصدیان بهداشت فردی را رعایت کرده باشند.
وی گفت: زولبیا و بامیه حتما باید در جعبه های مشخص و دارای مهر استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت فروخته شود و در تهیه زولبیا و بامیه نباید از رنگ های شیمیایی استفاده شده باشد.
گلزاری گفت: خرید و تهیه آش، حلیم و مواد غذایی مشابه نیز باید از محل های مجاز و شناخته شده باشد و به رعایت بهداشت فردی افرادی که این مواد را عرضه می کنند توجه داشته باشید.
وی تاکید کرد: شهروندان توجه داشته باشند نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و یا ظروف یکبار مصرف نازک و به رنگ روشن و شفاف باشد بنابراین آش و حلیم را باید در ظرف یکبار مصرف مناسب و ترجیحا بر پایه گیاهی و آلومینیومی خریداری کرد.
وی اشاره کرد: به طور کلی غذاهای پخته شده و آماده مصرف نباید بیشتر از ۲ ساعت در فضای آشپزخانه نگهداری شود و بهتر است در سریعترین زمان ممکن مورد مصرف قرار گیرد.
مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی از مردم درخواست کرد، ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@