برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها و عوامل بیماری زا به ویژه کرونا ویروس در این مقطع زمانی، باید ضمن رعایت نکات بهداشتی، توصیه های تغذیه ای مربوط به مواد مغذی و مواد غذایی را نیز جدی گرفت.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ فتح الله پورعلی با اشاره به نقش شامل ویتامین ها در تقویت سیستم ایمنی بدن، گفت: ویتامین C نقش بسیار مهمی در پشتیبانی، بازسازی، تقویت سیستم ایمنی و مقاوم سازی بدن داشته و با توجه به آنتی اکسیدان بودن، به خنثی کردن رادیکال های آزاد بدن به سیستم ایمنی کمک کرده و به نظر می رسد که ویتامین C با افزایش تولید گلبول های سفید خون، فرآیند مبارزه با عفونت را تقویت می کند.
وی با تاکید بر ضرورت تامین ویتامین C مورد نیاز بدن بصورت روزانه از طریق مواد غذایی، گفت: ویتامین C در انواع میوه ها و سبزی ها وجود داشته و مرکبات از جمله لیمو، پرتقال، نارنگی و گریپفروت و انواع توت، انبه، کیوی و انواع سبزیجات تازه از منابع خوب آن به شمار می آیند.
وی اضافه کرد: ویتامین D هم نقش بسیار مهمی در جذب کلسیم و رشد استخوان ها داشته و مطالعات جدید، حکایت از نقش داشتن این ویتامین در حفاظت از سیستم ایمنی دارند.
پورعلی در ادامه با اشاره به نقش مواد معدنی در تقویت سیستم ایمنی بدن، اظهار کرد: تامین آهن مورد نیاز بدن جهت خونسازی و تقویت نیروی دفاعی بدن الزامی بوده و کمبود آن می تواند ایمنی کلی بدن را کاهش دهد، انواع ماهی ها، گوشت قرمز و تخم مرغ از منابع حیوانی آهن و کلم قمری، چغندر قرمز، کلم بروکلی، غلات و حبوبات، گردو، جوانه گندم وانواع مغزها و آجیل ها از منابع منابع گیاهی آن هستند.
وی با برشماری برخی منابع غنی منیزیم، سلنیوم و روی، گفت: منابع غذایی حاوی روی، منیزیم و سلنیوم تقویت کننده سیستم ایمنی بدن بوده و منابع غذایی روی در گوشت های مختلف، غلات و حبوبات، بادام زمینی، شیر کم چرب و تخم مرغ، منابع غذایی منیزیم در بادام زمینی، اسفناج، ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار