معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان: کردستان به عنوان استان پایلوت اجرای طرح نمونه برداری از محصولات زمین کشاورزی انتخاب گردید

دریافت خبر : چهار‌شنبه 26 مهر 1396 ساعت 19:6

سنندج-خبرنگاررسالت:
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در نشست خبری با اصحاب رسانه های استان به منظور اطلاع رسانی در زمینه روز جهانی غذا گفت: رسانه ها و جراید در فرهنگسازی، اطلاع رسانی و آشنایی مردم با شاخص های ایمنی مواد غذایی و انتخاب غذای سالم، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، آموزش نشانگرهای رنگی تغذیه ای ، مصرف کالاهای دارای برچسب اصالت و نحوه رهگیری آن و مبارزه با قاچاق کالا که از مهم ترین برنامه های وزارت متبوع بوده و توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه در استان اجرا می گردد، نقش بسزایی دارند.وی گفت:کردستان به عنوان استان پایلوت اجرای طرح نمونه برداری از محصولات زمین کشاورزی انتخاب گردید.دکتر کامبیز حسن زاده افزود: با توجه به تغییر سبک زندگی مردم و مکانیزه شدن آن یکی از دغدغه های وزارت بهداشت آگاه سازی مردم در خصوص شناسایی محصولات ناسالم و مواد آسیب رسان از طریق اجرای برنامه اصلاح الگوی مصرف و فرمولاسیون مواد غذایی می باشد.وی کاهش شاخص مصرف سرانه نمک، قند و چربی به عنوان منشأ بسیاری از بیماری های قلبی عروقی، سکته مغزی، دیابت، فشار خون، چاقی، اضافه وزن را یکی از اولویت های وزارت متبوع و همچنین معاونت غذا و دارو دانشگاه دانست وافزود: در حوزه آرد نیز یکی از شاخص های آن غنی سازی با آهن و اسیدفولیک است که خوشبختانه بر اساس آمار و نتایج آزمایشات انجام شده بیش از 90درصد این محصولات منطبق با استاندارد غنی سازی شده اند.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@