آجیل وایتکسی هم داریم!؟

دریافت خبر : دوشنبه 07 خرداد 1397 ساعت 0:55
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل شایعه استفاده از وایتکس رقیق شده در آجیل های کهنه و قدیمی برای فروش دوباره و عرضه به بازار را تکذیب کرد.

آفتاب نیوز :
اخیرا مباحثی مبنی بر اینکه "فروشندگان آجیل و خشکبار به سبب آنکه محصول سال های گذشته روی دستشان باقی مانده و به دلیل خشک شدن قابل عرضه نیست، آن را با وایتکس رقیق شده و آب مخلوط می کنند تا پس از خشک شدن رطوبتی را به آجیل های کهنه خود برگردانند"، مطرح شده که مصطفی احمدی در این زمینه به ایسنا گفت: به شدت این موضوع را تکذیب می کنم، چرا که به هیچ وجه امکان آن از نظر فنی وجود ندارد و اگر آجیل و خشکباری که فرآوری شده باشد رطوبت داده شود، به طور کلی از بین می رود و اساسا امکان چنین کاری وجود ندارد.
وی افزود: آجیل و خشکبار خام و فرآوری نشده تا دو سال قابلیت نگهداری دارد اما اگر این محصولات فرآوری شود، حداکثر مدت نگهداری آن شش ماه خواهد بود.
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تصریح کرد: هیچ یک از فروشندگان آجیل چنین کاری با محصول خود نمی کنند، چراکه اگر ذره ای امکان فروش آجیل و خشکبار کهنه سال قبل به وانت بارها و با یک سوم قیمت وجود داشته باشد، در صورت رطوبت دیدن هیچ کاری دیگر با آن نمی شود کرد و به ضایعات زباله تبدیل می شود.
به گفته احمدی، مردم نباید به چنین شایعاتی به راحتی توجه کنند و بر اساس آن تصمیم گیری کنند، چراکه نه تنها امکان انجام چنین کاری وجود ندارد بلکه طی دو سال گذشته بازار آجیل و خشکبار به حدی پر رونق و مشتری بوده است که هیچ محصولی از سال قبل باقی نمانده و هم اکنون هیچ موجودی از پارسال نداریم.
به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت جهاد کشاورزی، طی ۱۲ ماهه سال گذشته ۱۳۰ هزار ۱۸۸ تن پسته به ارزش یک میلیارد و ۱۷۵ میلیون و ۴۴ هزار دلار به کشورهای مختلف ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@