
سعید خیاط مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه استان های خبرگزاری آنا در تشریح تازه ترین فعالیت ها و دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد اظهار کرد: در راستای حرکت دانشگاه آزاد اسلامی به سمت دانشگاه های نسل 3 و 4 و شعار جهش تولید، رویکرد معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد حرکت به سمت سازوکارهای مرتبط با این موارد است.
وی اضافه کرد: ازجمله رویکردها تأکید بر ایجاد سراهای نوآوری با توجه به مزیت منطقه ای، توسعه مراکز رشد و حمایت از شرکت های دانش بنیان و ... است تا ضمن ایجاد ارتباط بین دانشگاه و جامعه، ظرفیت های خود را در این راستا متبلور کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در پاسخ به این سوال پرسش که جدیدترین محصول علمی و دانش بنیان یا اختراع واحد مشهد چیست؟ عنوان کرد: برخی از آخرین دستاوردهای هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی مشهد که به مرحله تولید محصول و ثبت اختراع رسیده اند، عبارتند از دستگاه بایو پرینتر سه بعدی برای تولید بافت های زیستی مصنوعی که نمونه سازی آن انجام و به ثبت اختراع رسیده است.
خیاط مقدم اضافه کرد: استخراج ماده کیتوزان از ستاره دریایی خلیج فارس دارای کاربرد در داروهای ضد سرطانی و ماده ساپونین از خیار دریایی خلیج فارس از محصولاتی بوده که نمونه سازی آن انجام و به ثبت اختراع رسیده است.
وی بیان کرد: نمونه سازی دستگاه تشخیص اصالت اسناد کاغذی نیز انجام و به ثبت اختراع رسیده است. همچنین اپلیکیشن ارزش گذاری بر فعالیت کاربران در فضای مجازی و دیجیتالی (اردبیت) در مرحله ارائه خدمات به کاربران است.
سرنگ «قفل شونده در فشار منفی» در مرحله تولید انبوه
...