فست فودهای ایرانی کدامند؟

دریافت خبر : جمعه 29 دی 1396 ساعت 4:43
فست فودهای ایرانی کدامند؟
یک مسؤل وزارت بهداشت با نگرانی از اینکه تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است، به تشریح و معرفی فست فودهای ایرانی پرداخت.

به گزارش مشرق، زهرا عبداللهی- مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه یکی از برنامه های این دفتر، شناسایی غذاها و خوراکهای محلی مناطق مختلف کشور است، اظهارداشت: متاسفانه برخی از غذاها و خوراکهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامه های جدی دارد. 
وی ادامه داد: در دو سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استانها و شهرستانهای کشور، انواع غذاها و خوراکهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراکهای بومی ایران چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.
وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارند و سالم تر هستند و حاوی مقادیر کمتری از فاکتورهای خطر بیماری های غیرواگیر است.
دکتر عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@