رولت سیب زمینی یکی از انواع غذا های مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید.

به گزارشبهداشت نیوز،رولت سیب زمینی یکی از انواع غذا های مجلسی بین المللی است که می توانید از آن به عنوان پیش غذا هم استفاده کنید.
مواد میانی رولت سیب زمینی:
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد درشت
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و فلفل قرمز: به مقدار کافی
روغن مایع: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت مواد میانی:
۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سبک شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و بک دقیقه دیگر مخلوط پیاز و زردچوبه را تفت می دهیم.
۲. در این مرحله گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و کمی سرخ شود، سپس فلفل دلمه ای ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
۳. پس از اینکه فلفل دلمه ای را تفت دادیم وسط تابه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط تابه کمی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود و طعم خامی اش از بین برود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.
۴. در این مرحله به اندازه یک لیوان دسته دار فرانسوی آب جوش به تابه اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم تا گوشت به خوبی بپزد. زمانی که آب داخل تابه کشیده شد آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا مواد خنک شود.
مواد لازم برای رولت سیب زمینی:
سیب زمینی: ۳ عدد درشت
تخم مرغ: ۲ عدد درشت
پنیر پیتزا: ۱٫۵ لیوان
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار