اگر به دنبال یک میوه با طعمی متفاوت و سرشار از ویتامین های مختلف هستید «میوه به» را به خاطر بسپارید.

به گزارش گروه عکس خبرگزاری صدا و سیما : درخت "به" دارای برگ های کوچک و میوه بِه ، به رنگ زرد و طلایی است.
در ۲۸ کیلومتری اصفهان روستایی به نام سهروفیروزان قرار دارد که بیش از ۲۲۰ هکتار باغ "به" دارد و این روزها چند صد نفر کشاورز و باغبان و کارگر از صبح تا بعد از ظهر به مزرعه می آیند تا در آخر هفته دوم پاییز بتوانند چندین تن "به" مرغوب این باغ ها رو برداشت ، دسته بندی و بسته بندی کنند. میوه "به" استان اصفهان مشهور است که از ارقام مرغوب، تجاری و بازارپسند محسوب می شود. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنی است ولی اغلب مردم استان اصفهان ،"به" را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک و دم نوش مصرف می کنند. میوه به برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله عفونت های روده ای و ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب های مختلف مفید است .

سرخط اخبار