استخراج کافئین چای - جلسه چهارم

دریافت خبر : یکشنبه 24 دی 1396 ساعت 10:43
استخراج کافئین چای - جلسه چهارم

مقدار کم تا متوسط کافئین (به عبارتی 20 تا 200 میلی گرم) می تواند در انسان یک حالت ذهنی ایجاد نماید که عموما فرح بخش شناخته می شود.  اهداف جلسه:
· تعیین میزان کافئین در چای
وسایل مورد نیاز:
· دسترسی به اینترنت
· لایه کلروفرم حاوی کافئین
· شیشه ساعت
· ترازوی دیجیتالی
· ارلن
· قیف دکانتور
مقدمه:
مقدار کم تا متوسط کافئین (به عبارتی 20 تا 200 میلی گرم) می تواند در انسان یک حالت ذهنی ایجاد نماید که عموما فرح بخش شناخته می شود. این مقدار از کافئین موجب کاهش میزان احساس خواب آلودگی یا خستگی می گردد. مصرف یک فنجان قهوه 100 تا 150 میلی گرم کافئین و یک فنجان چای حدود 30 تا 50 میلی گرم کافئین دارد. کافئین در مقادیر کم می تواند به عنوان یک تقویت کننده مثبت عمل کند. یعنی حدود 100 میلی گرم کافئین می تواند در انسان حالت سرخوشی کمی ایجاد کند. در حالی که مصرف حدود 300 میلی گرم آن نه تنها به عنوان تقویت کننده مثبت عمل نمی کند بلکه می تواند موجب افزایش اضطراب و ناراحتی خفیف شود.
معمولاً وقتی کافئین مصرفی بالای 250 میلی گرم باشد و علائمی مانند عصبانیت، بی قراری، قرمزی صورت و اختلال معده و روده نیز وجود داشته باشد دلیل بر مسمومیت است.
البته کافئین نیمه عمر نسبتا کوتاهی دارد(حدود 3 تا 6 ساعت)، بنابراین مسمومیت با آن به سرعت رفع می گردد و عواقب مهمی به جا نخواهد گذاشت. افرادی که نشانه های اضطراب، بی نظمی قلبی، التهاب مری و بی خوابی دارند و هم چنین خانم هایی که بیماری به نام فیبرکیستیک پستان دارند باید مصرف کافئین را کاهش داده یا قطع کنند.

روش کار
1. لایه کلروفرم حاوی کافئین که در بالای قیف دکانتور است را جدا ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram

آخرین اخبار عمومی

آخرین اخبار تبیان

اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@