لزوم رعایت بیشتر نکات بهداشتی با همزمانی ماه رمضان و فصل گرما

دریافت خبر : یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 ساعت 11:7

لزوم رعایت بیشتر نکات بهداشتی با همزمانی ماه رمضان و فصل گرما

به گزارشخبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، عبدالمحمد خواجه ییان افزود: با توجه به گرم شدن هوا و همزمانی ماه مبارک رمضان با فصل تابستان احتمال شیوع بیماری هایی که از راه آب و غذا، به ویژه بیماری های عفونی روده ای در مکان هایی که به صورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می گردد، افزایش می یابد.
وی افزود: به منظور پیشگیری از مسمومیت های احتمالی در اماکن عمومی پیشنهاد می گردد روزه داران گرامی و هیأت امنای مساجد توصیه های بهداشتی را مدنظر داشته باشند.
خواجه ییان گفت: برای پخت وپز از شبکه های آب عمومی استفاده گردد و در صورت عدم دسترسی به شبکه یا قطعی آب از آب های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت استفاده شود.
وی افزود: در صورت استفاده از سالاد و سبزی های آماده، بایستی این محصولات دارای پروانه ساخت وزارت بهداشت باشد در غیر این صورت سبزی های و سالاد در مراکز و اماکن عمومی بایستی به روش صحیح سالم سازی شود.
خواجه ییان گفت: از نمک های بسته بندی یددار تصفیه شده دارای مجوز بهداشتی و علامت استاندارد برای مصرف در سفره و پخت غذا استفاده شود و همچنین از مصرف هرگونه رنگ غیرمجاز در تولید زولبیا و بامیه جلوگیری شود.

اخبار پیشنهادی:
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@

آخرین اخبار استانهابستن

مشاهده همه اخباراخبار استانها ←

آخرین اخبار واحد مرکزی خبر بستن

مشاهده همه اخباراخبار واحد مرکزی خبر←