طرز تهیه کتلک ماهی و سیب زمینی

لوگوی پارسینه پارسینه . جمعه ۳ بهمن ۱۳۹۹ - ساعت ۱۰:۰
پارسینه: طرز تهیه کتلک ماهی و سیب زمینی بسیار آسان است و می تواند ایده خوبی برای ناهار یا شام باشد.

سیب زمینی و ماهی همیشه با هم طعم خوبی داشته اند ، این ماهی نرم با سیب زمینی ترد یکی از بهترین روش های سرو آنهاست. به جای نکتار لیمو کلاسیک در کنار آن ها ، من ماهی را با یک سس لیمو که واقعا لذیذ است سرو کردم ، عطر و طعم لیمو قوی و بافت نرم ماهی فوق العاده هستند.
برای آشنایی با این دستور پخت لذیذ مطلب زیر را دنبال کنید.
مواد لازم:
برای ماهی
سیب زمینی ۶۰۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری (حدود ۴ گرم) پیازچه خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) روغن
۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) کره بدون نمک
۲ عدد فیله ماهی (هر کدام حدود ۱۷۰ گرم)
نمک و فلفل
برای سس لیمو:
پوست ۵ عدد لیمو
۱/۴ فنجان (۵۶ میلی لیتر) روغن زیتون
۱/۴ فنجان (۶۰ میلی لیتر) آب
۱/۲ قاشق چایخوری (۲ گرم) نمک
۱ قاشق چایخوری (۵ گرم) شکر
۲ قاشق غذاخوری (۳۰ میلی لیتر) آب لیمو
دستور پخت:
سس لیمو را آماده کنید
لیموها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. ما فقط تا حد ممکن به پوست زرد بدون قسمت سفید احتیاج داریم. در یک قابلمه کوچک آب را بجوشانید. تا وقتی آب در حال جوشیدن است ، پوست لیمو را اضافه کنید و بگذارید ۲ دقیقه بجوشد. سپس آبکش کرده و این مرحله را ۵ یا ۶ بار تکرار کنید. تکرار این مرحله مهم است زیرا تلخی را کاهش می دهد و در صورت وجود قسمت سفید لیمو را جدا میکند.
بگذارید پوست لیمو کمی خنک شود و سپس آنها را در کاسه مخلوط کن قرار دهید. روغن ، آبلیمو ، نمک ، شکر و آب را اضافه کنید. برای چند دقیقه آنها را مخلوط کنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود. سس را در یک ظرف ریخته و روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا آماده استفاده شود. سس را می توان تا ۴ روز در یخچال ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار