در این مطلب طرز تهیه ته چین مرغ را برای شما تدارک دیده ایم.

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، اگر ته چین مرغ را داخل ماهیتابه رژیمی پختید روی لایه سفید یک لایه دیگر مرغ و یک لایه از برنج زعفرانی بریزید و فشار بدهید؛ و درب آن را ببندید بعد از دم کشیدن آن در تابه را باز بگذارید تا ته چین مرغ تان خشک شود و آن را برگردانید و باز این کار را انجام بدهید اگر در تابه را ببندید ته چین تان نرم می شود.
مواد لازم برای ته چین مرغ:
برنج ۳ پیمانه
مرغ ۲ تکه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زعفران آب کرده به مقدار لازم
ماست ۱ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
روغن مایع نصف پیمانه
طرز تهیه ته چین مرغ:
برای تهیه ته چین مرغ ابتدا برنج را خیس کنید و مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران بپزید. بعد از پخت مرغ آن ها را ریش ریش کنید و کنار بگذارید، آب برنج را بگذارید تا جوش بیاید و برنج را در آن بریزید در این زمان زرده تخم مرغ و ماست را خوب هم بزنید و روغن مایع و زعفران و مقداری نمک و فلفل به آن بزنید اگر دوست داشتید مقدار کمی دارچین هم بزنید خوشمزه می شود.
سپس برنج را آبکش کنید و نمک آن را بچشید مقداری از این مواد زعفرانی کنار بگذارید و بعد حدود ۲ سوم برنج را با این مخلوط قاطی کنید اگر زردی آن کم بود باز هم زعفران به آن بزنید.
اگر از ماهیتابه های رژیمی استفاده می کنید مقدار زعفرانی بیشتر باشد، زیرا دو طرف ته چین تان سرخ شده است. اگر می خواهید از قابلمه استفاده کنید همان دو سوم کافی است.
قابلمه تان را چرب کنید و اجازه بدهید روغن داغ شود و بعد برنج زعفرانی را بریزید و کامل کف قابلمه را بپوشانید و بعد روی آن مرغ ریش شده را بریزید سعی کنید به یک اندازه و همه جای برنج ...

هر کدام از تگ‌های فوق را که مناسب این خبر نمی‌دانید، بازدن x آن را حذف کنید. از همکاری شما سپاسگزاریم.
سرخط اخبار