تولید سالاد با گوشت خوک در یزد؟

آفتاب نیوز جمعه ۲۱ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۳:۱۰
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به انتشار خبری در برخی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی استان مبنی بر تولید سالاد با گوشت خوک گفت: در این محصول از گوشت مورد اشاره استفاده نشده بلکه این موضوع ناشی از اشتباه چاپی است.

آفتاب نیوز :
رضا مورکیان پنجشنبه شب افزود: تبلیغات بر روی این محصول به عربی درج شده که مفهوم آن گوشت خوک است که ناشی از اشتباه چاپی است.
وی اظهار داشت: تعدادی از کاغدهای چاپ ها توقیف و مابقی آن هم به چاپخانه مربوطه عودت داده شد.
وی خاطر نشان کرد: حدود یکهزار مورد این محصول روانه بازار شده که فراخوان جمع آوری آنها صادر شده است.
وی با بیان اینکه از سالاد مورد نظر نمونه برداری و برای آزمایش به تهران ارسال و نتیجه در حال بررسی است، تصریح کرد: این اطمینان وجود دارد که در تولید سالاد مورد نظر از گوشت خوک استفاده نشده بلکه اشتباه چاپی بوده است.
وی اضافه کرد: این محصول توسط کارخانه های معتبر استان تولید می شود که مواد اولیه آن کالباس، با ۶۰ درصد گوشت است و دارای پروانه بهداشتی می باشد.

سرخط اخبار