رشد ارجاع به مقالات مرکز تحقیقات آلرژی/استفاده از مواد غذایی سریع پز از عوامل افزایش آلرژی

دریافت خبر : یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰:۲۰
رشد ارجاع به مقالات مرکز تحقیقات آلرژی/استفاده از مواد غذایی سریع پز از عوامل افزایش آلرژی

سلامت نیوز :رئیس مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از رشد ۱۴ درصدی ارجاع به مقالات تولیدشده توسط اعضای این مرکز در دو سال اخیر خبر داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر فرحزاد جباری آزاد با بیان اینکه در دو سال اخیر ۵۸ مقاله توسط اعضای این مرکز در زمینه آلرژی و بیماری های مرتبط و راهکارهای درمانی آن در مجلات معتبر نمایه شده در پایگاه های علمی بین المللی شامل ISI ،SCOPUS و PUBMED به چاپ رسیده است، اظهار کرد: انجام تحقیقات بنیادین و کاربردی در زمینه های اپیدمیولوژی، پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های آلرژی با تمرکز بر شیوه های نوین و با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی، تولید علم در زمینه بیماری های آلرژی با تکیه بر توان علمی اساتید و محققان دانشگاه و همکاری با مراکز علمی معتبر داخل کشور بویژه مراکز تحقیقات مصوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جمله رویکردهای این مرکز تحقیقاتی است.
دانشیار گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در دو سال گذشته یازده طرح تحقیقاتی در این مرکز مصوب شده است که از آن جمله می توان به طرح های تحقیقاتی با عنوان "بررسی مقایسه ای ...

[ مشاهده متن کامل رشد ارجاع به مقالات مرکز تحقیقات آلرژی/استفاده از مواد غذایی سریع پز از عوامل افزایش آلرژی سلامت نیوز ]