آشنایی با خواص انجیر

دریافت خبر : چهار‌شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 12:9
انجیر در پیشگیری از سرطان ، درمان و بهبود یبوست، سوءهاضمه ، سرفه ، برونشیت و آسم موثر است .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ انجیرمنبع غنی بتاکاروتن و ویتامین ث است . این دو آنتی اکسیدان در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند. انجیر همچنین حاوی طیف گسترده ای از دیگر ویتامینها است مصرف این میوه به افزایش وزن ، درمان سوء هاضمه کمک و تعرق زیاد و ادرار را زیاد می کند . انجیرابتلا بیماریهای کلیه ، سرخک ، مخملک و آبله ، التهاب مجاری دستگاه تنفسی و ذات الریه را کاهش می دهد .
جوشانده غلیظ انجیرخشک برای رفع سرماخوردگی مفید است و غرغره کردن آن گلودرد را برطرف می کند.
انجیر همچنین برای آرتروز و درد مفاصل، مخلوط شیر بز و انجیر سیاه موثراست . این مخلوط سموم مختلف را از بدن خارج کرده و درد را از بین می برد..
انجیر برای بهبود تب، گوش درد و ورم چرکی ،عملکرد بهتر کبد ، از بین رفتن بوی بد دهان ، تسکین زخم معده و رفع کم خونی بکار می رود . این میوه موجب افزایش تراکم استخوان و پتاسیم می شود و دفع کلسیم از طریق ادرار را کاهش می دهد.
انجیربه علت داشتن پتاسیم به کنترل فشار خون کمک می کند. کمبود پتاسیم بویژه زمانی که با افزایش مصرف سدیم همراه باشد می تواند منجر به فشار خون بالا شود..
این میوه در دفع اوره و چربی خون موثر است و به علت داشتن فیبر به عملکرد روده کمک می کند؛ این عمل مانع بروز یبوست می شود. وجود گوگرددر انجیر نیز باعث ازدیاد مو شده و از ریزش آن جلوگیری کرده و شوره سر را درمان می کند..
خوردن انجیرخشک همراه پسته، بادام و گردو هم موجب تقویت حافظه ، قدرت تعقل و تفکر شده و گنجاندن آن در برنامه غذایی زنان باردار باعث تقویت حافظه جنین می شود ..
انجیردندانها را نیز سفید و جرم گیری می کند و درهنگام ورم لثه ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@