توصیه های غذایی و دارویی در ماه مبارک رمضان

دریافت خبر : پنجشنبه 27 اردیبهشت 1397 ساعت 18:2

توصیه های غذایی و دارویی در ماه مبارک رمضان

متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مصرف مایعات گرم مانند چای، شیر و سوپ سبزیجات انواع نمک ها، پتاسیم و منیزیم بدن را تامین می کند.
دکتر سیدعلی کشاورز روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بدن روزه دار در طول روز دچار کم آبی می شود و با توجه به طولانی بودن روزها برخی نمک ها و ذخایر قندی کم می شود و بدن معمولا بعد ازظهر دچار ضعف و بی حالی می شود.
وی ادامه داد: افراد درهنگام افطار با توجه به خستگی و فرسودگی بدن با مصرف مایعات گرم مثل چای، شیر، آش، سوپ و بخصوص سوپ سبزیجات می توانند انواع نمک ها، پتاسیم و منیزیم مورد نیاز بدن را تامین کنند.
مدیر گروه تغذیه و بیوشیمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: افراد روزه دار برای برخورداری از توان کافی در طول روز باید در سحری غذا مصرف کنند، اگر چه میزان آن به اندازه افطار نباشد.
وی از خرما به عنوان بهترین شیرینی برای افراد روزه دار نام برد و گفت: مصرف خرما در بین شیرینی ها به خاطر وجود پتاسیم و انواع ویتامین و نمک ها بسیار مناسب است.
کشاورز افزود: سعی کنیم در مصرف برخی از شیرینی ها از جمله زولبیا و بامیه احتیاط کنیم و مصرف آن برای افرادی که چربی خون بالایی دارند، فاجعه است.
 روزه اولی ها افطار کامل بخورند
متخصص تغذیه گفت: افراد نوجوان که برای اولین بار روزه می گیرند به خاطر این که بدن آنها در حال رشد است در مواقع افطار اگر می توانند شام کاملی بخورند اما افراد بالغ که قصد امساک و صرفه جویی در خوردن دارند بهتر است با مایعات گرم، نان و پنیر و خرما افطار کنند و بعد از نیم ساعت تا یک ساعت شام را مصرف کنند تا ولع خوردن آنها از بین برود.
وی افزود: در تجربه ای که در سفر ...

اخبار پیشنهادی:
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@

آخرین اخبار عمومیبستن

مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

آخرین اخبار عصر ایران بستن

مشاهده همه اخباراخبار عصر ایران←