تمام غذاهایی که میل شدید به شکر را خنثی می کنند!

دریافت خبر : شنبه 27 مرداد 1397 ساعت 16:49
تمام غذاهایی که میل شدید به شکر را خنثی می کنند!

سلامت نیوز :بر اساس آمارها، 97 درصد زنان و 68 درصد از مردان در ایالات متحده اعلام کرده اند که اشتیاق شدیدی به مصرف شکر دارند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آوای سلامت ،این در حالی است که مصرف بیش از حد شکر و دریافت کالری از طریق آن، خطر ابتلا به شرایط خطرناک پزشکی از جمله سندرم متابولیک را بالا می برد. با این حال ثابت شده که اضافه کردن برخی از مواد غذایی به رژیم غذایی، میل افراطی به مصرف شکر و محصولات حاوی آن را کاهش می دهد:
توت ها: مصرف توت ها یک راه علای برای کنترل هوس مصرف شکر است. این میوه ها طعم شیرین دارند و محتوای بالای فیبر در آنها به معنی کم قند بودن آنهاست. علاوه بر این، توت ها دارای ترکیبات گیاهی و خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی قوی هستند و مصرف آنها خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهد.
شکلات تیره: شکلات یکی از مواد غذایی مورد علاقه کسانی است که میل شدید به مصرف شکر دارند. با این حال انتخاب شکلات تیره که 70 درصد آن کاکائوی خالص باشد، هم میل به مصرف شکر را کاهش می دهد و هم ترکیبات گیاهی را به بدن می رساند که حامی سلامت هستند. شکلات تیره خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد و به بهبود سلامت قلب کمک می کند. این در حالی است که شکلات معمولی سرشار از قند و چربی است و باید مصرف آن را محدود کرد.
دانه های چیا: این دانه ها منبع خوبی از مواد مغذی مهم هستند؛ از جمله اسیدهای چرب امگا 4، فیبرهای محلول و برخی ترکیبات گیاهی سالم. در واقع فیبر محلول، 40 درصد از دانه های چیا را تشکیل می دهد. این نوع فیبر به ارامی جذب می شود و به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد. دانه های چیا همه کاره ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@