الگوی تغذیه ایرانی ها باید اصلاح شود/افزایش بیماری های غیر واگیر

دریافت خبر : جمعه 04 خرداد 1397 ساعت 9:31

ابراهیم ایراندوست در گفتگو با خبرنگار مهر ، به اهمیت تغذیه سالم اشاره کرد و افزود: سال هاست در زمینه اصلاح الگوی تغذیه هموطنانم کار کرده ام و توانسته ام اولین مرکز فرهنگی تحقیقاتی غذای سالم را تاسیس کنم.
وی از آش به عنوان سالم ترین غذای سفره ایرانی نام بردن و گفت: دلیل استفاده از لغت آشپز نیز به دلیل کامل و جامع بودن این غذا است، زیرا هضم، جذب و دفع آن آسان است.
این محقق طب سنتی ادامه داد: انسان غذای تکامل یافته است، وقتی غذا می خوریم، غذا در بدن تبدیل به خون می شود و این خون سالم باعث می شود بدن سالم باشد.
وی بر لزوم برپایی جشنواره های غذایی در جامعه تاکید و از جشنواره طعم سلامت، به عنوان یک فرصت برای هموطنان در جهت آشنایی با خواص غذای سالم نام برد.
موسس مرکز فرهنگی تحقیقاتی غذای سالم، به واژه غذای سالم و ارگانیک اشاره کرد و گفت: ارگانیک یعنی زمین کود شیمیایی و سم دریافت نکرده و فلزات سنگین حاصل از کود شیمیایی و سم در خاک و سپس در دانه و بذر نفوذ نکرده باشد. 
ایراندوست افزود: در سال های دور، برای کاشت محصولات غذایی و فرآورده های کشاورزی، کود حیوانی استفاده می شد و خبری از کودهای شیمیایی و سموم نبود.
وی عنوان کرد: ما می گوییم فکر سالم در بدن سالم است و وقتی شما غذای ناسالم می خورید بدن شما توانایی کافی برای تفکر و انجام امور را ندارد.
این محقق طب سنتی یادآور شد: متاسفانه تبلیغات بد روی تغذیه تاثیر داشته است. مصرف انواع سالادها و مواد غذایی که طبع سرد دارند باعث بی حالی، سردی و کم خونی مردم می شود. مصرف این مواد سرد توسط افراد بالای ۴۰ سال و در جغرافیایی که طبیعت سرد دارد تاثیر دوچندان دارد و باعث بروز بیماری های مختلف از ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@