چهار هزار و 484 تن گوشت قرمز در اردبیل تولید شد

ایرنا چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۲۳
اردبیل - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی اردبیل از تولید چهار هزار و 484 تن گوشت قرمز در این شهرستان در سال گذشته خبرداد و گفت: این میزان تولید 15.1 درصد تولید گوشت قرمز استان را شامل می شود.

به گزارش ایرنا ، علی حسین احدی عالی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: اردبیل با دارا بودن 574 هزار و 296 واحد دامی شامل گاو اصیل ، گاو دورگ، گاو بومی ، گاو میش ، گوسفند و بز یکی از قطب های مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
وی اظهار داشت: این شهرستان دارای 17 واحد پرواربندی بره صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت پنج هزار و 880 راس و با اشتغال زایی 30 نفر، 29 واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت چهار هزار و 745 راس و با اشتغال زایی 95 نفر و 13 واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت 878 راس و با اشتغال زایی 52 نفر و تعداد 178 واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره برداری به ظرفیت هفت هزار و 567 راس دام سنگین و سبک می باسد.
مدیر جهاد کشاورزی اردبیل گفت: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و با تمام توان برای تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی تلاش می شود.
6018/6016