آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

دریافت خبر : شنبه 29 اردیبهشت 1397 ساعت 6:45
آغاز پایش سبد غذایی خانوارهای ایرانی

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ضمن تشریح برنامه های غذایی این مرکز در سال جاری، گفت: بررسی سبد غذایی خانوارهای ایرانی در سال ۹۷ آغاز شده و در سراسر کشور انجام می شود.
دکتر هدایت حسینی درباره مهم ترین اقدامات انستیتو تحقیقات تغذیه ای کشور در راستای ارتقاء سلامت غذایی در کشور و کاهش عوامل خطر، گفت: انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور به عنوان یکی از زیرمجموعه های وزارت بهداشت در حوزه سلامت غذا، به طور بسیار جدی در چند سال اخیر ورود پیدا کرده و در حال حاضر حدود شش برنامه ملی را در حوزه سلامت غذا تدوین کرده است.
وی افزود: یکی از مهم ترین برنامه های ما در سال جدید بحث پایش عوامل خطر تغذیه ای در مواد غذایی صنعتی و صنفی است. بر این اساس در برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای، پنج ریسک فاکتور و عامل خطر شامل نمک، شکر، چربی و اسیدهای چرب ترانس و اشباع را در مواد غذایی صنعتی و صنفی در سراسر کشور مورد ارزیابی قرار داده و این اطلاعات را به سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت ارسال می کنیم تا در سیاست گذاری ها مورد استفاده قرار گیرد.
کاهش ۳ درصدی شکر در شیرهای طعم دار و شیرکاکائو
حسینی با بیان اینکه در حال حاضر برخی از استانداردهای مواد غذایی در حال تغییر است، افزود: به عنوان مثال با همکاری سیاست گذاران حوزه غذا اقدامی در راستای کاهش شکر در شیرهای طعم دار و شیرکاکائوها انجام دادیم که با این اقدامات میزان شکر در این محصولات به میزان قابل توجهی کاهش یافت و از حدود ۸ تا ۹ درصد به شش درصد می رسد.
بررسی سبد غذایی ایرانیان
وی با بیان اینکه به طور همزمان اسیدهای چرب ترانس و اشباع را هم طی این برنامه پایش کردیم، گفت: ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@