بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها

دریافت خبر : پنجشنبه 28 دی 1396 ساعت 13:6

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ زهرا عبداللهی با بیان اینکه یکی از برنامه های این دفتر، شناسایی غذاها و خوراک های محلی مناطق مختلف کشور است، افزود: در 2 سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان ها و شهرستان های کشور، انواع غذاها و خوراک های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک تجزیه شد و کتابی تحت عنوان «خوراک های بومی ایران» چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.
وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم مؤثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارد و سالم تر است و حاوی مقادیر کمتری از عناصر خطر بیماری های غیرواگیر است.
عبداللهی یکی از علت های مصرف بالای فست فود را صدور بی رویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و گفت: تعداد واحدهای عرضه فست فود حتی در روستاها به شدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.
وی افزود: فست فودهای ایرانی زیادی مانند انواع کوکوها، کتلت ها و املت داریم که در مدت زمان کمی آماده می شود و می تواند جایگزین فست ...

اخبار پیشنهادی:
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@

آخرین اخبار علمیبستن

مشاهده همه اخباراخبار علمی ←

آخرین اخبار واحد مرکزی خبر بستن

مشاهده همه اخباراخبار واحد مرکزی خبر←