۱۲ ماده غذایی که بیشتر از پرتغال ویتامین C دارند

دریافت خبر : یکشنبه 23 مهر 1396 ساعت 14:25
۱۲ ماده غذایی که بیشتر از پرتغال ویتامین C دارند

سلامت نیوز : اکثر مردم پرتقال را بهترین منبع ویتامین C می دانند، در این مطلب خوراکی هایی را که حتی بیش از پرتقال ویتامین C دارند به شما معرفی می کنیم.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از سیمرغ، هر بار که یک لیوان آب پرتقال می نوشید، ممکن است باعث بهبودی درعملکرد بدن تان شوید. با این که مطالعات نشان می دهند، مصرف ویتامین C نمی تواند از سرماخوردگی پیشگیری کند، اما افزایش مواد مغذی ای که به بدن می رسانید می تواند مدت زمان و شدت علایم بیماری را کاهش دهد. مرکبات بر خلاف شهرتی که در غنی بودن ویتامین C دارند (69.7 میلی گرم در یک پرتقال متوسط) میزان ویتامین C آنها نسبت به بسیاری از میوه ها و سبزیجات دیگر کمتر است. برای رساندن حداکثر ویتامین C به بدن تان این 12 سوپر فودی که در ادامه مقاله معرفی می نماییم را استفاده کنید.
ویتامین C در فلفل چیلی
نصف لیوان فلفل چیلی خرد شده، 107.8 میلی گرم ویتامین C دارد. به علاوه، محققان دانشگاه بوفالو متوجه شدند که کپسایسین (capsaicin)، ماده ای که باعث تند شدن فلفل چیلی می شود، در کاهش درد عضلانی و مفصلی موثر است.
ویتامین C در فلفل دلمه قرمز
یک لیوان فلفل قرمز خرد شده، حاولی تقریبا سه برابر ویتامین C موجود در پرتقال است، 190 میلی گرم. همچنین فلفل دلمه قرمز منبع غنی ویتامین A است که سلامت چشم را بهبود می دهد.
ویتامین c در فلفل دلمه سبز
یک لیوان فلفل دلمه سبز خرد شده کمتر از خواهر شیرین ترش ویتامین C دارد، 120 میلی گرم. ولی با این وجود، حاوی 200 درصد مقدار مورد نیاز توصیه شده روزانه برای شماست. فلفل دلمه سبز همچنین منبعی غنی از فیبر است.
ویتامین c در کلم کیل
علاوه بر محتوای دو برابر ویتامین E مورد ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@