نکاتی درباره خلال سیب زمینی های منجمد شده

دریافت خبر : جمعه 08 اردیبهشت 1396 ساعت 12:33
امروزه برای تهیه راحت تر سیب زمینی سرخ شده در خانه و رستوران از خلال سیب زمینی های آماده نیمه سرخ شده و منجمد کارخانه ای استفاده می شود که طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است، اما نکته قابل توجه این که مصرف کنندگان از زمان خرید محصول تا پخت و مصرف آن باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. به گزارش فودکلینیک و به نقل از جام جم، مصرف کنندگان هنگام خرید محصول باید دقت کنند که خلال ها کاملا منجمد باشند. وجود برفک و دانه های ریز و پراکنده یخ روی محصول نشان دهنده نگهداری نامناسب خلال ها در برهه ای از زمان بوده که موجب خارج شدن از حالت انجماد و آب انداختن آنها شده است که چنین تغییر حالتی احتمال فسادپذیری و کپک زدگی محصول را بالا می برد. لازم است بدانید هر ماده غذایی که حاوی روغن و چربی باشد مستعد جذب بوهای نامطبوع از محیط یخچال و فریزر یا از مواد غذایی دیگر است و چون خلال های منجمد سیب زمینی با روغن، نیمه سرخ شده اند برای جلوگیری از بوگرفتن آنها باید از مرغ و ماهی و گوشت جدا نگهداری شوند و در صورتی که بسته آن باز شود باید مابقی خلال ها در نایلون های زیپی یا انواعی که قابلیت گره ...


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@