خواص روغن کرچک برای پوست

دریافت خبر : پنجشنبه 11 آبان 1396 ساعت 11:15

روغن کرچک نوعی روغن گیاهی است که مصارف پزشکی و آرایشی زیادی دارد.
به گزارش ایسنا، افراد به طور معمول از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می کنند اما این روغن برای پوست هم خواص شگفت انگیزی دارد.
پنج خاصیت روغن کرچک برای صورت
آکنه: خواص ضد میکروبی و ضد التهابی روغن کرچک این ماده را به گزینه مناسبی برای کاهش آکنه تبدیل کرده است. "ریسینلیدیک اسید" تولید شده توسط این روغن می تواند رشد باکتری های عامل آکنه را متوقف کند.
بافت پوست: روغن کرچک سرشار از سایر اسیدهای چرب است که هنگام استفاده روی پوست صورت، نرمی و لطافت آن را تقویت می کند.
رنگ پوست: همچنین اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک رشد بافت های سالم پوست را تقویت می کند و بنابراین در بهبود رنگ پوست موثر است.


پوست حساس: از دیگر خواص روغن کرچک این است که باعث مسدود شدن منفذهای پوست نمی شود و در نتیجه برای پوست های حساس مناسب است.
صرفه ی اقتصادی:کرم ها و روغن های مورد استفاده برای صورت اغلب پرهزینه هستند اما روغن کرچک به نسبت کم هزینه تر بوده و دارای خواص مشابه با کرم ها و روغن های تجاری برای بهبود رنگ و رطوبت پوست صورت است.


پنج خاصیت روغن کرچک برای پوست


ضد التهابی: روغن کرچک و ریسینلیدیک اسید به دلیل برخورداری از خاصیت ضد التهابی برای درمان پوست تحریک شده مناسب هستند.


ضد میکروبی: این روغن همچنین پوست را از طریق کمک به پاکسازی پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) ازعفونت های باکتریایی حفظ می کند.
مرطوب کنندگی: روغن کرچک حاوی تری گلیسرید است که به حفظ رطوبت پوست کمک کرده و آن را به گزینه خوبی برای درمان پوست های خشک تبدیل می کند.


حفظ آب و رطوبت پوست: ...

اخبار پیشنهادی:
    •   
    • به اشتراک گذاری :
    • facebook
    •  
    • twitter
    •  
    • کلوب
    •  
    • افسران
    •  
    • فیس نما
    •  
    • لینکیداین
    •  
    • googleplus
    •  
    • googleplus
    •  
    • telegram
    اشتراک در خبرنامه تی نیوز

    با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

    @

    آخرین اخبار اجتماعیبستن

    مشاهده همه اخباراخبار اجتماعی ←

    آخرین اخبار تابناک بستن

    مشاهده همه اخباراخبار تابناک←