برخی رفتارها و شرایط جدید در زمان ماندن در منزل، در صورت عدم پیروی از اصول تغذیه مناسب و تحرک کافی می تواند سلامت ما را تهدید کند و زمینه ابتلا به اضافه وزن و چاقی را فراهم کند.

رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به عادت های نامناسب تغذیه ای در زمان ماندن در خانه در شرایط کرونا گفت: عادت های نامناسب تغذیه ای زمینه بروز اضافه وزن و چاقی در شرایط کرونا است.
به گزارش ایسنا، منیره امینیان با بیان اینکه اضافه وزن و چاقی یکی از عوارض احتمالی در خانه ماندن و بی تحرکی است اظهار کرد: ابتلا به چاقی می تواند زمینه ساز بیماری های دیگر همچون دیابت و افزایش فشار خون شود و این در حالی است که نتایج مطالعات نشان داده است که چاقی با تضعیف عملکرد سیستم ایمنی بدن، می  تواند خطر ابتلا به کرونا را نیز افزایش دهد.
وی تصریح کرد: برخی رفتارها و شرایط جدید در زمان ماندن در منزل، در صورت عدم پیروی از اصول تغذیه مناسب و تحرک کافی می تواند سلامت ما را تهدید کند و زمینه ابتلا به اضافه وزن و چاقی را فراهم کند.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ادامه داد: سفارش فست فود از رستوران های بیرون بر و مصرف زیاد فست فودها که حاوی مقادیر زیادی نمک و چربی هستند و علاوه بر تحریک سیستم ایمنی بدن سبب بروز اضافه وزن و چاقی نیز می شوند.
وی یادآور شد: خرید یا سفارش نوشابه های گازدار و نوشیدنی های صنعتی، مصرف زیاد مواد قندی و شیرین بخصوص انواع نوشیدنی های دارای قند افزوده، نوشابه های گازدار و نوشیدنی های صنعتی ضمن افزایش ابتلا به اضافه وزن و چاقی، تحریک سیستم ایمنی بدن را بدنبال دارد.
امینیان افزایش ریزه خواری و مصرف تنقلاتی که ارزش غذایی کمی دارند مثل انواع چیپس و پفک، شکلات و ... بویژه در زمان تماشای تلویزیون به مدت طولانی را یکی از آسیب های جدی برای سلامتی عنوان و تصریح ...

سرخط اخبار