بهبود شاخص های بهداشت در مدارس در سه سال گذشته

دریافت خبر : چهار‌شنبه 29 شهریور 1396 ساعت 13:38
بهبود شاخص های بهداشت در مدارس در سه سال گذشته

حریرچی گفت: ۲۷.۵درصد دانش آموزان غذای غیر مفید و ۲۵ درصد آنها نوشابه گاز دار مصرف می کنند.
ایرج حریرچی، قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در تشریح چالش های تغذیه ای و سلامت دانش آموزان گفت: متاسفانه با افزایش رفتارهای غربی در کشور شاخص های مصرف غذاهای پرچرب، پرشیرینی و پرنمک در میان دانش آموزان افزایش یافته است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه، ۱۵.۵ درصد دانش آموزان هر هفته و ۱۱.۵ درصد آنها هر روز فست فود می خورند، افزود: ۶۰ درصد دانش آموزان هر روز شیر مصرف نمی کنند و سال گذشته ۴۰۰ میلیون واحد شیر در میان دانش آموزان توزیع شد.
حریرچی خاطرنشان کرد: ۶۸ درصد دانش آموزان سبزی و ۴۰ درصد آنها روزانه میوه مصرف نمی کنند در حالی که ۶۸ درصد دانش آموزان مادران خانه دار دارند که می توانند برای آنها لقمه سالم فراهم کنند.
وی افزود: ۲۱.۵ درصد دانش آموزان یا چاق هستند یا اضافه وزن دارند که این آمار چاقی در شهرها دو برابر روستاهاست.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۱ درصد از دانش آموزان چاقی خطرناک شکمی دارند و ۳۷.۹ دهم درصد آنها در خانه از روغن های اشباع استفاده می کنند.
 حریرچی گفت: ۳.۶دهم درصد از دانش آموزان هر روز صبحانه نمی خورند و ۲۷.۷درصد دانش آموزان چربی تری گلیسیرید بالا و ۲۸ درصد آنها چربی اچ دی ال خون پایین دارند.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: البته در سه سال گذشته شاخص های بهداشت در مدارس بهبود یافته است.
حریرچی افزود: بر اساس معاینات پزشکی برای دانش آموزان که همه آنها چهار بار در سال معاینه می شوند یک و نیم درصد دانش آموزان ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@