طرز تهیه نان شیرمال کشمشی ویژه ماه رمضان

دریافت خبر : جمعه 04 خرداد 1397 ساعت 12:0

نان شیرمال یکی از نان های سنتی و خوشمزه است که به روش های مختلف طبخ می شود. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه ای را به نقل از تصویر زندگی خواهید دید.
مواد لازم
آرد گندم ۳ لیوان سرخالی
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک مقداری
طرز تهیه نان شیرمال کشمشی
۱. پودر خمیر مایه را با ۲ قاشق آب گرم (داغ نباشد) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و ۵ دقیقه بگذارید بماند.
۲. درون کاسه ای تخم مرغ، کره آب شده، شیر، شکر، خمیر مایه آماده و مقدار بسیار کمی نمک (نوک قاشق) مخلوط کنید.
۳. سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.
۴. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید. (خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد، اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست).
نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد.
۵. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت ۳ ساعت استراحت دهید.
(برای استراحت دادن خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید. خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را ۳ ساعت بپوشانید)
۶. پس از ۳ ساعت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
۷. سه قسمت از خمیر را بصورت نوار های بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید.

می توانید انواع مدل ها مانند گل، اشکال هندسی و … را با خمیر درست کنید.
۸. برای رومال مقداری کره آب شده و ۱ زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیر ها بزنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی نان شیرمال کشمشی بپاشید.
۹. خمیر های آماده را درون سینی فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه به خمیر ها استراحت دهید. (برای پوک ...

اخبار پیشنهادی:
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@

آخرین اخبار عمومیبستن

مشاهده همه اخباراخبار عمومی ←

آخرین اخبار پارسینه بستن

مشاهده همه اخباراخبار پارسینه←