شیرین کننده های مصنوعی خطرناکتر از شکر

دریافت خبر : پنجشنبه 06 اردیبهشت 1397 ساعت 2:38
شیرین  کننده های مصنوعی خطرناکتر از شکر
پژوهش های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف شیرین کننده های مصنوعی تأثیرات مخرب و منفی بر بدن داشته و موجب بروز اختلالات و بیماری هایی همچون چاقی و دیابت می شود.

به گزارش مشرق ، از سیناپرس، بسیاری از مردم اعتقاد دارند که شیرین کننده های مصنوعی بی خطر بوده و می تواند گزینه مناسبی برای بیماری ها و مشکلاتی چون دیابت ، چاقی و ... باشد اما نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که باید در این رابطه محتاط تر عمل کرده و در مصرف شیرین کننده های مصنوعی تجدیدنظر کرد.

بیشتر بخوانید:
۹ نسخه طبیعی فوق العاده برای ۹ بیماری شایع
پژوهشگران در مطالعات خود دریافتند که استفاده از شیرین کننده های مصنوعی سبب ایجاد تغییراتی در سلامت انسان می شوند که می تواند منجر به دیابت و چاقی شده و با تغییر الگوی مصرف از شکر طبیعی به این مواد، خطراتی جدی برای مصرف کنندگان ایجاد خواهد شد.
گفتنی است این تحقیقات، بزرگ ترین مطالعه و بررسی در تاریخ پزشکی است که در آن تغییرات بیوشیمیایی در بدن مطالعه شده و با استفاده از رویکرد شناخته شده به عنوان متابولومویک بی رویه با کارایی بالا (high-throughput metabolomics) شرایط جسمی افراد بعد از مصرف شکر یا جایگزین های شکر بررسی شد.
پژوهشگران همچنین در این مطالعات به بررسی تأثیرات مصرف شکر و انواع شیرین کننده های مصنوعی بر سلامت عروق پرداخته و عملکرد هر یک از این مواد را روی رگ ها بررسی کردند. گفتنی است این آزمایش ها تاکنون روی موش ها و سلول های کشت داده شده انجام گرفته و هنوز روی انسان امتحان نشده است.
برایان هافمن (Brian Hoffmann) سرپرست این گروه تحقیقاتی در رابطه با یافته های به دست آمده از مطالعات فوق، اعلام کرد: «باوجود استفاده روزافزون از شیرین کننده های مصنوعی که فاقد کالری هستند، هرروز شاهد افزایش بیماری هایی همچون دیابت و چاقی در جوامع بشری هستیم. در این ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@