نسلی که با دونات های طلا بزرگ می شود

دریافت خبر : چهار‌شنبه 02 خرداد 1397 ساعت 9:46
نسلی که با دونات های طلا بزرگ می شود
همه چیز از پنج سال پیش و از انتشار خبر سرو غذای ۱۶۸ هزار تومانی در رستوران گردان برج میلاد و بعد هم سرو بستی با روکش طلا به قیمت ۴۰۰ هزار تومان در همین برج شروع شد

قدس آنلاین - همه چیز از پنج سال پیش و از انتشار خبر سرو غذای ۱۶۸ هزار تومانی در رستوران گردان برج میلاد و بعد هم سرو بستی با روکش طلا به قیمت ۴۰۰ هزار تومان در همین برج شروع شد. بستنی که بخشی از ظروف آن را از خارج کشور وارد می کردند و آن طور که مسئول رستوران می گفت، ساختش یک روز طول می کشید.
سال گذشته هم ویدیویی از «همبرگر ۲۵۰ هزار تومانی» در یکی از رستوران های ایران منتشر شد که در آن «شروین»؛ سرآشپز جوان ایرانی-آمریکایی از ویژگی های منحصر به فرد همبرگر عجیب و گرانقیمت رستورانش می گفت.
اردیبهشت امسال هم خبر فروش گوشت قرمز لاکچری مثل توپ صدا کرد؛ شرکتی که گوشت هایش را در یکی از برج های مدرن شمال شهر تهران به قیمت کیلویی ۹۰۰ هزار تومان هم به صورت حضوری و هم اینترنتی عرضه می کرد و می گفت از نوعی رژیم غذایی خاص برای دام هایش استفاده می کند تا گوشت آن ها ترد و مطبوع شود. همچنین انجام دادن ماساژ و پخش موسیقی برای دام ها از جمله برنامه های این شرکت است تا گوشتی بدون استرس در اختیار پولداران قرار دهد.
چند روز پیش هم خبر از عرضه یک دست دل و جگر به قیمت ۷۲۰ هزار تومان در یک سایت منتشر شد.
به این ها «تونی»؛ ماده مخدر لاکچری را که گرمی ۷۰۰ هزار تومان! بین بچه پولدارهای شمال پایتخت رایج شده و دوناتی را که با روکش طلای خوراکی به قیمت ۱۰۰ هزار تومان به فروش می رسد هم اضافه کنید.
دکتر مجید ابهری آسیب شناس اجتماعی در گفت و گو با خبرگزاری مهر با اشاره به اینکه هنوز اخبار بستنی طلا فراموش نشده که چشممان به دونات طلا روشن شده، می گوید: نباید اجازه داد نسل آینده با روحیه و خوی مصرف زدگی و اشرافیگری بزرگ شوند.
ابهری معتقد است بعضی از افراد ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@