آنتی اکسیدان های موجود در تخمه ژاپنی باعث شده تا از بروز انواع سرطان ها به ویژه سرطان پروستات در آقایان پیشگیری کند.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا ؛ تخمه جابانی یا تخمه ژاپنی معمولا در میان وعده مصرف می شود و طرفداران خاص خود را دارد. این محصول در حقیقت حاصل از تخمه های درون نوعی هندوانه به خصوص است که تنها تخمه های آن مورد استفاده خوراکی قرار می گیرند و خود هندوانه قابل خوردن نیست. این نوع هندوانه به «هندوانه آجیلی» معروف است.
برخلاف تصور عموم این تخمه مختص به ژاپن نیست و در ایران پرورش می یابد. این تخمه معمولا در روستای دماوند به نام جابان کاشته می شود. تخمه ژاپنی اکثرا در طعم های مختلفی مانند نمکی، بو داده و همراه با گلپر و لیمو مورد استفاده قرار می گیرد.
از فواید تخمه ژاپنی غافل نمانید
۱- بر اساس نظر طب سنتی این تخمه طبعی گرم و خشک دارد.
۲- هر ۱۰۰ گرم از این تخمه حاوی ۵۹۰ کالری انرژی است.
۳- برای کم خونی موثر است.
۴- اشتها آور است و از سوءهاضمه جلوگیری می کند.
۵- این خشکبار به دلیل وجود کلسیم از پوکی استخوان جلوگیری می کند.
۶- در درمان التهابات بدن نقش مهمی دارد.
۷- سرشار از پروتئین است.
۸- به دلیل دارا بودن اسید فولیک نقش مفیدی در عملکرد بهتر مغز و کنترل هوموسیستئین دارد.
۹- بخشی از آهن مورد نیاز بدن را تأمین می کند.
۱۰- منیزیم موجود در این آجیل در حفظ سلامت اعصاب نقش دارد.
۱۱- وجود آنتی اکسیدان در این نوع تخمه مانع بروز سرطان «پروستات» در آقایان می شود.
۱۲- وجود روی در این تخمه، کمک فراوانی به متابولیسم بدن کرده و دستگاه ایمنی آن را قوی می کند.
۱۳- وجود اسید های آمینه در این نوع تخمه به محافظت از ماهیچه ها کمک می کند.
۱۴- کاهش کلسترول مضر خون
۱۵- تنظیم عملکرد اعصاب و عضلات از جمله قلب و استخوان ها
از مضررات تخمه ...

سرخط اخبار